Loading...

Zásady ochrany osobných údajov

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

V zmysle zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“) záujemca o rozvojové a marketingové informácie poskytnutím svojich kontaktných údajov udeľuje spoločnosti GRAND POWER s.r.o., so sídlom Poľovnícka 29, Banská Bystrica, IČO: 36040151 súhlas na spracovanie a správu osobných údajov v rozsahu:
meno, priezvisko, telefónne číslo a email a to len v prípade, ak ste k tomu dali súhlas.
Účelom poskytnutia a spracúvania osobných údajov je poskytovanie služieb spoločnosti GRAND POWER s.r.o. vo forme reakcie na požiadavku alebo podnet zaslaný prostredníctvom formulárov. Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, pričom nebudú zasielané do štátov mimo Európskeho hospodárskeho priestoru ani medzinárodným organizáciám.
Súhlas je daný na dobu 3 rokov. Váš súhlas so spracúvaním osobných údajov môžete tiež kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti na emailovú adresu info@grandpower.eu alebo na vyššie uvedenú adresu sídla spoločnosti. Neodvolaním udeleného súhlasu niektorým z vyššie spomenutých spôsobov súhlasíte so spracovaním osobných údajov v uvedenom rozsahu. Klient má právo informovať sa o rozsahu spracovaných údajov, účeloch ich využitia a tie obmedziť. Odvolanie súhlasu nie je prekážkou pre ďalšie využívanie služieb spoločnosti GRAND POWER s.r.o.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.